Sandra Draganov People Like Us YSK Intervju

SANDRA DRAGANOV PEOPLE LIKE US: NEŽNA ŽENA SNAŽNOG MODNOG IZRAZA

Sandra Draganov je svoju kreativnost pretvorila u posao, a posao u način življenja i životnu filozofiju.

U sklopu njenog brenda, People Like Us, pronaći ćete elegantan i eteričan svileni kimono pastelnih tonova, geometrijsku konstrukciju grčke toge interpretiranu na savremeni način u jarkim nijansama, pamučni sweatshirt japanskog kroja ili bomber jaknu od meke i tople crne ili bele vune. Često su ovi odevni predmeti obogaćeni zlatnim nitima, skrivenim u rubovima ili prelivenim po ramenima. Ovo metaforično zlatno runo i zlatni sjaj svetih ikona, poruka je ženi u nama da bude jaka kad je slaba i slaba kad je jaka, i time osvesti i prihvati svoj muški i ženski princip. 

Upravo ovo je uradila i Sandra, razvivši svoj brend u platformu, tzv. HUB (eng. hub – središte, centrala, centralno mesto povezivanja), mesto gde se pre svega stvara,  ali gde se i žene, prijateljice i saradnice, okupljaju, oplemenjuju i medjusobno nose, kroz uspone i padove. Garderoba koja pri tome nastaje namenjena je svima nama, užurbanim damama, koje menjamo dan za noć, kapu za šešir, tenisice za štiklu, ceger za žensku torbu, i pri tome ostajemo ono što jesmo, nežne i snažne istovremeno. 

People Like Us kolekciju možete kupiti online, a dostava se vrši putem DHL-a u sve krajeve sveta, a intervju sa Sandrom pogledajte na našem You Tube kanalu.

People Like Us (web link)

 

Dana Kikić Nemmert
BoredomKills.design@gmail.com

Odrastanje u porodici u kojoj se nisi smatrao obrazovanim ako nemaš akademsku titulu i visprenost za brzu repliku, sprečilo me je da na vreme otkrijem svoj talenat za dizajn, pa se tako, posle 40te, okušavam u ovom novom polju i uživam do maksimuma. Moj put (samo)spoznaje možete pratiti na mom Instagram nalogu @boredomkills.design

No Comments

Post A Comment